Får du ikke ordre bekreftelse, kontakt meg på 91734820(kan forekomme ved bruk av Vipps)

FORETAKSINFORMASJON

Org.nr:985 588 724MVA

BB Invest AS

Kontaktdetaljer:
Post og besøksadresse: Krutthuset 88, 3030 Drammen

Telefonnummer: 917 34 820

E-postadresse: musikkpavinyl@gmail.com

Selskapet ble etablert 06.01.2003 og er grossist på musikk, film og lydbøker. MusikkpåVinyl.no er nettbutikken til BB Invest AS.

PRODUKTINFORMASJON OG PRIS

Produktinformasjon

Musikk på vinylplater og cd. Film på DVD/Bluray. 

Priser

Alle priser er i norske kroner og vises både inklusive og eksklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og leveringskostnader.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Ekspedering av ordre

Vi leverer gjennom Posten/Bring, varene blir sendt 1-2 virkedager(innen 12 timer) etter at vi har mottatt orderen forutsatt at varene er på lager.

Alle varer sendes fra vårt lager i Drammen.

Leveranse

Vanligvis vil varene sendes fra oss innen 12 timer etter at ordren er mottatt. Dersom det er tomt for en vare kontaktes kunden direkte med informasjon om eventuell ny leveringstid. 

Frakt

Kortinformasjon

Når du handler hos BB Invest AS blir betalingen behandlet av Teller(Nets), som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Vipps,Visa og MasterCard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

RUTINER FOR RETUR AV VARER

Avbestilling

Dersom du ønsker å avbestille varene kontakt oss umiddelbart på mail: musikkpavinyl@gmail.com 

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi BB Invest AS skriftlig melding via e-post eller brev om at du vil påberope deg mangelen. BB Invest  AS vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett

I følge angrerettloven gjelder angrefristen fraden dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angrerettskjema som kan lastes ned her, du vil da få tilbakeført det du har betalt. Kjøper betaler returporto. Se utfyllende informasjon på angrerettskjemaet.

Dersom kjøper ikke har mottatt angreskjema skriftlig på papir eller på annet varig medium, utvides angrefristen til 3 måneder. Angreskjemaet skal være ferdig utfylt med BB Invest AS informasjon når skjemaet mottas. Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven.

Garanti

Ingen garanti gjelder rettigheter som går ut over retten til reklamasjon som kunden automatisk har krav på i henhold til forbrukerkjøpsloven.

Varighet

Vi sender varene via Posten/Bring og PostNord. Kostnader forbundet med frakt er fra kr. 69,- (fri frakt ved kjøp på over 1500,-)

Uavhentede pakker som ikke blir hentet ut fra posten og blir sendt tilbake til vårt lager i Drammen, forbeholder vi oss retten til å godskrive kunden for kostnaden det er å sende med retur- og ekspedisjonskostnader, totalt kr. 160,-

Betaling

Vi krever betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden.

Personopplysninger

BB Invest AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Priser

Alle priser er i NOK ink.MVA.

Betaling skjer gjennom Nets. 

Totalsum:
    Til kassen
    (0)
    lagt til handlevogn